Harley Nikon

Managing | Director

Jens Østerbye

Osteopat D. O. / Fysioterapeut / Akupunktør

Osteopat D. O. / Fysioterapeut / Akupunktør

Jens Østerbye

Klinik Østerbye er en privatklinik med speciale i smerteproblematikker og idrætsskader. Der tilbydes skadesdiagnosticering samt efterfølgende behandling og rådgivning. Med udgangspunkt i de sundhedsfaglige traditionelle medicinske fag som anatomi, fysiologi, neurologi, patologi og biomekanik behandler Klinik Østerbye samtlige udfordringer i bevægelsesapparatet.

Klinikken er etableret udenfor den offentlige sygesikring (uden ydernummer), hvilket betyder, at man IKKE behøver henvisning fra sin egen læge for at komme til behandling.

Med effekt inden for 3 behandlinger

Hos Klinik Østerbye tilbydes der behandling inden for osteopati, fysioterapi, akupunktur, myoreflex terapi, massage etc.

Klinik Østerbye har eksisteret siden 2007 og har klinik i Ringe og Dyrup, Odense SV.

Jens Østerbye

 

Kontakt Jens Østerbye på
– tlf. 21963433
Mail: [email protected]

Harley Nikon

Managing | Director

Frans Boeriis​

Psykolog

Chefpsykolog v/ Fyns Psykologpraksis

Frans Boeriis

Fyns Psykologpraksis har klinikker på hele Fyn, blandet andet i Odense, Middelfart og Nyborg, hvor missionen er at hjælpe mennesker med psykologsamtaler uden ventetid.

Det er altid muligt at kontakte Fyns Psykologpraksis helt uforpligtende med spørgsmål og klinikkens engagerede personale gør alt hvad de kan, for at hjælpe dig bedst muligt i din specifikke situation.
 

Fyns Psykologpraksis tilbyder samtaleforløb og psykologiske værktøjer i alle prisklasser.

Frans Boeriis

Kontakt Fyns Psykologpraksis på
– tlf. 50 48 46 14 
– Mail: [email protected]