En-til-en og makkerforløb

Personlig Træning i Odense

Hvad koster en personlig træner og hvorfor hyre en? Med en personlig træner Odense kan du fokusere på de ting, der betyder noget i dit liv, og lade mig tage mig af dine trænings- og kostbehov.

Book en lynsnak
Personlig træning på hold

MakkerMotion

Tag din makker under armen, spar penge og øg din chance for succes!

Book en lynsnak
Pakker og priser

Hvad koster en personlig træner

Priser fra 600 og op til 2000 kr./mdr.

Book en lynsnak

Kostvejleder og personlig træner

Personlig træner i Odense

Personlig træner Odense Kasper Balle

Erfaren Personlig Træner i Odense

Leder du efter en personlig træner i Odense? Så er du sgu heldig! Hej, mit navn er Kasper Balle. 

Min filosofi er at gøre træning og kostvejledning personlig og skræddersyet til dig, men uden at være en endnu en stressfaktor i dit liv.

Med mig som din personlig træner får du engageret træning med fokus på at få tøjet til at stramme de rigtige steder. Jeg specialiserer mig også i personlig træning og kostvejledning til sportsfolk.

Vi fokuserer på livsstilsændring, frem for livsstilsomvæltning.

Gensidigt samarbejde

Vi lægger planen sammen, men så giver vi også hinanden hånden på at følge planen. Det er dit ansvar at følge planen, men jeg støtter dig hele vejen og står ikke tilbage fra at kaste svesken på disken, når du slacker.

Som Anders sagde: “Det jeg godt kan lide ved dig, er, at der ikke er sĂĄ meget pis, men det kommer fra et varmt hjerte”

Hvad koster en personlig træner?

Prisen for en personlig træner i Odense varierer baseret på indhold og varighed. Den starter fra 2000 kr./mdr. for en ugentlig session og går op til 5000 kr./mdr. for tre ugentlige sessioner inklusive kostplan og fuld support (hør mere her).

Ofte tilbyder jeg hybrid forløb, hvor vi mødes fysisk til træning i Odense, men træningsplaner, kostplaner og coaching sker online, hvilket gør det lettere og mere omkostningseffektivt.

Jeg tilbyder også online forløb i hele landet og hjælper atleter med at nå deres fulde potentiale.

Så hvis du leder efter en personlig træner i Odense, der leverer resultater og kombinerer professionel træning med ægthed, tør jysk humor og varme, er jeg her for at hjælpe dig med at blive din version 2.0

Skal vi sammen få dig til næste niveau?

Book en uforpligtende lynsnak her

Mine kompetencer som personlig træner

KANDIDATGRAD I IDRÆT OG PERSONLIG TRÆNER​

UDDANNELSER

Kandidat i Idræt og Sundhed

Bachelor i Ernæring og Sundhed

Sportsklubber

Fysisk Træner Odense Bulldogs (2023-24)

Fysisk Træner OKS (2023)

Kurser

Certificeret Online Coach

Certificeret Personlig Træner

Ă…rs uddannelse
0
Tilfredse Prospects
0
Ă…rs coach erfaring
0
Ă…rs egen erfaring
0

KB Coaching

SĂĄdan virker det

Spar Tid

ROI (Return on Investment) tilgang til træning opnår du maksimalt udbytte på kortere tid. <br>Med en personlig træner kan du fokusere på de ting, der betyder noget i dit liv, og lade mig tage mig af dine trænings- og kostbehov.
Med en personlig træner

Ordentlig Start

Ligesom højhuse kræver et ordentligt fundament for at nå fascinerende højder uden at brase sammen halvvejs, så hjælper en personlig træner dig med at lægge et solidt træningsfundament… og samtidig undgå...
Med en personlig træner får du en

UndgĂĄ skader

Træning med en personlig træner er ikke kun om at opnå resultater, men også om at gøre det sikkert. Undgå potentielle skader ved at lære korrekte teknikker og have en træner, der skræddersyr programmerne til dine individuelle behov og begrænsninger.
Med en personlig træner

Genvej til resultater

Et forløb hos mig køber du ikke kun en personlig træner, men du får 18 års egen træningserfaring OG 7 års uddannelse med i pakken. Undgå alle de lektioner, jeg har været igennem, og køb genvejen til resultater
Med en personlig fĂĄr du

Skildre Lort fra Kanel

Alt i et forløb hos KB Coaching er med fundament i forskning, men samtidig formidlet i øjenhøjde. Hvis dette interesserer dig, deler jeg regelmæssigt en masse guf på både YouTube, Facebook og Instagram.
Med en personlig lærer du

PERSONLIG TRÆNER ODENSE​

Hvad koster en personlig træner?

Personlig Træning

$ 400-600 kr. / Time

Så hvad koster en personlig træner? Se mine priser her.

Jeg laver personlig træning 1-til-1 (mig og en enkelt kunde), i makkerforløb (op til 5) og holdbaseret.

Se mere her for priser for fysisk træning af sportshold og tryk her for priser for online forløb

 

Priser personlig træning

  • 1 træning = 600 kr.
  • Mdr. a 1 træning om ugen = 2000 kr.
  • Mdr. a 2 træninger om ugen = 3600 kr
  • Mdr. a 3 træning om ugen = 4800 kr.

MakkerMotion

  • 2 personer: spar 33% / per mand.
  • 3 personer: spar 50% / per mand.

Personlig træning Odense, foregår OBBC som er et af DK's ældste træningscentre.

Jesper Vera

Selvstændig og byrådsmedlem

img

"Jeg fik en plan, som var enkel og overskuelig. Det gav anledning til et bedre samarbejde med kæresten i forhold til at spise sundt sammen. Jeg blev "tvunget" til at forpligte mig og tage ansvar for mine egne beslutninger."

Christopher Koch

Projekt Assistent, Elektriker

img

"Jeg har været ved Kasper i 5-6 uger. I løbet af de første 3 uger har jeg tabt 5,5 kg fedt. Kasper er altid i godt humør og har en god sans for dårlig humor, og det hjælper uanset hvor man står."

Chris Larsen

Studerende

img

Det bedste ved forløbet var ugentlige samtaler, opskrifterne, og den fleksible tilgang til kosten der gjorde at jeg også kunne spise ude med min kæreste. Jeg lærte utrolig meget af Kasper. Min styrke er steget betragteligt (jeg ELSKER at løfte tungt). l. Som ekstra plus, så er jeg blevet langt bedre til at styre min cravings.

Rasmus M

IT-teknolog

img

"Kasper er meget fleksbile ift. Kosten, hvor han hele tiden har taget mine ønsker til sig. Jeg følte på intet tidspunkt at maden var kedelig eller ensartet. Der har været perioder, hvor motivationen har været i bund, men Kasper har været insisterende og opsat på at finde drivkraften igen"

Personlig træner ODense

SĂĄdan starter du

STEP 1

Skriv dig op

Vi tager en telefonisk snak eller face-to-face i OBBC (Odense). <br>Book en uforpligtende snak ved at trykke forneden. Hvis ingen af tideren passer, sĂĄ send mig en mail

Book en lynsnak her

STEP 2

Strategisamtale

Vi tager en snak om dine mål, erfaringer og ser, om der er grundlag for et godt samarbejde. Herefter lægger vi den optimale strategi for dine mål.

Book en lynsnak her

STEP 3

Opstart

Første træning er en screening, hvor jeg analyserer din kropsholdning og løfteteknik, hvilket danner fundamentet for vores forløb sammen. Træningen tilpasses dine mål og dit niveau, men vil altid være med fundament i styrketræning og funktionelle træningselementer.

Book en lynsnak her

STEP 4

On-boarding & afslutning

Alt efter din målsætning vil der være løbende tests (styrke- eller funktionelle tests), ændringer nye øvelser, og skinner solen, ender vi måske ude på græsset. <br>Alle forløb afsluttes med en samtale for at sikre, at du er klar til at fortsætte selv.

Book en lynsnak her

Adresse

RugĂĄrdsvej 23, 5000 Odense